16 Temmuz 2010 Cuma

İş Garantili Medipol Üniversitesi'nin Tanıtım Birimi Açıldı


Medipol Üniversitesinin tanıtım Ofisi Hizmete Açıldı. Şu an Tanıtım birimine 0216 544 66 66 Medipol Hastanesinin üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Üniversite Öğrencileriyle yapılan araştırmalar bir numaralı sorunun ulaşım olduğunu gösteriyor. Bu nedenle bende okulun ulaşımından bahsetmek istiyorum.

Medipol Üniversitesinin binası hemen Kadir Has Üniversitesinin yan tarafında kalıyor .Eski tekel binası. İMÇ nin karşısı. Unkapanı İhtiyarlık Sigortasının aşağısı. Eminönünden Aksaraydan geçen tüm otobüsler Unkapanından geçer. Aksaraydan Gelirken Unkapanı Köprüsünü geçmeden önceki son durakta inip alt geçitten karşıya geçiyorsunuz . Metro şu an Şişhaneye kadar gelmiş durumda . Metro tamamlandıktan sonra okula geliş daha da kolaylaşacak. Medipol Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezunlarına iş garantisi veriyor. Bu nedenle bu kadar detaylı olarak ulaşımı anlatacağım. Tercihiniz Türkiyede hem İş garantisi veren tek Üniversite ; hemde İş garantisi olan tek bölüm olan Sağlık Bilimlerinden yana olabilir.Tabii Mühendislik yada Fen Fakültesi yazarsanız , sizin için yapacak çok fazla birşey yok.

Şu an Maslak, Sarıyer, Levent , Mecidiyeköy tarafınan gelenler metroyu kullanarak Şişhane yapabilir oradan 1 otobüsle 5 dakikadan az bir sürede köprüyü geçip okula ulaşabilirler.

Üsküdar ,Kadıköy ve Sarıyerden Eminönü vapuru ile rahatlıkla Eminönüye gelir oradan kalkan otobüslerin % 80 i ile 10 dakikada okula ulaşabilirsiniz.

Aksaraydan geçen Taksim ve Eminönü otobüslerinin % 90 ı Okulun önünden geçer.

Gaziosmanpaşa , Gazi Mah. ve Eyüp ten gelen Eminönü ve Taksim otobüsleride okulun önünden geçer.

Kartal ve Bakırköy'den gelecek öğrenciler Yenikapı feribot iskelesini kullanabilirler. Yenikapıdan 10-15 dakikada okulumuza ulaşabilirler.
diğer güzerahlar için İETT ye bakabilirsiniz.

Fatih Semtindekiler isterse yürüyebilir,ister eminönü taksim otobüsübü bekleyebilirler

K.M.Paşa semtinden kalkan Eminönü ve Taksim otobüsleri okulun önünden geçer

Zeytinburnundan gelecekler ise hem Taksim otobüsünü kullanabilirler, hemde aksaraya kadar tranvayla gelebilir,oradan bir otobüsle 10 dakikada okula ulaşbilirler.

Başakşehir metrosu 1 yıl içinde açılacak, Bu sayede bu semtten da aksaraya otogar üzerinden gelinebilecek.Bunun dışında başakşehir den kalkan eminönü ve taksim otobüsleri de kullanılabilir.

Bağcılar dan gelecekler eminönü otobüsünü kullanabilirler.

Altunizadeden gelecekler ister üsküdardan vapurla gelebilir, isterlerse metrobüsle taksim yapar oradan metro ile şişhaneye gelebilirler.

Ümraniye , Maltepe , Pendik ve Kartaldan gelecekler e5 e çıkıp Tuzla İçmeler- Topkapı otobüsüne binip ,haliç köprüsünü geçince inecekler . Buradan Haliç Sahile yürüyüp , oradan unkapanı yönüne giden her otobüsu kullanarak okula gelebilirler.

Kavacık ve Kozyatağından da E5'e çıkıp Tuzla Topkapı otobüsü kullanılabilir.

Ücretler

Burslar

Hiç yorum yok: