17 Haziran 2010 Perşembe

İş Garantili Üniversite(Sağlık Bilimleri Fakültesi ): Yeni Yüzyıl Üniversitesi 2010-2011 Kılavuzunda


Alman Hastaneleri(Universal Group)ni hepimiz biliriz. 100 dolayında hastanesi var. Şimdi bu kalite eğitim alanındaki Üniversite Projesi ile bizlerle tekrar buluşuyor.Sağlık Bilimleri Ağızrlıklı Genel Üniversite Konsepti ile yola çıkacak olan Yeni Yüzyıl'ın İlk olarak faaliyete geçecek kampüsü Topkapı-Cevizlibağ.Daha sonra sırasıyla 3 yıla kadar Çamlıca(Altunizade) ve Samandıra kampüsleri devreye girecek. 200 milyon dolarlık bu yatırım zamanla 500 milyon dolara ulaşacak. Ayrıca Taksim Sıraselviler'deki Alman Hastanesi ve Beyoğlundaki İtalyan Hastanesinde de eğitim yapılacak.

Alman Hastanelerinin Kurucusu ve Sahibi Azmi Ofluoğlu, “İş garantili üniversite” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin ilk 700 mezununa başta kendi grubumuzda olmak üzere, gerekirse başka şirketleri de devreye sokarak iş garantisi veriyoruz.” diyor.


Kontenjanlar Yökten Onay Gelince Kesinleşecek. Sağlık alanındaki açılan her bölümü gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz. Kılavuz geldiğinde bu üniversiteden kendinize uygun bir bölüm bulun isterim.% 100 % 50 ve % 25 Burslu kontanjalnları çok fazla. Paralı deyip üzerini çizmeyin. İleride Tercih etmediğinize pişman olacağınız bir Üniversite. Yeni Yüzyıl Üniversitesi Web Sitesi

Şehit ve Gazi çocukları ile okul birincilerine özel kontenjan ayrıldığını da belirtelim.

Meslek Yüksek Okul Kontenjanları



Kaynak :


Kaynak

1 yorum:

nesa dedi ki...

istanbul yeni yüzyıl üni.
kendi sitesinde diş hekimliği'nin 2010-2011 eğitime başlayacağını söylüyor.
yalnız ösym nin klavuzunda yok?
bilgilendirmeniz mümkün mü acaba..