6 Aralık 2009 Pazar

MCT 10.Pazarlama Zirvesi(Harbiye Lütfi Kırdar Kongre Sarayında)




Ülkemizdeki en iyi pazarlama zirvesi 10-11 aralıkta başlıyor. Management Centre Turkiye Firmasının düzenlediği daha önceki pazarlama zirvelerine katıldım ,çok keyifli ve faydalı oldu . Sizlerinde katılmasını tavsiye ederim. Bu zirvede ünlü şirketlerinin pek çoğu pazarlama müdürlerini ve pazarlama alanında çalışan 100lerce insanla biraraya gelebilir , kendi kişisel networkunuzu geliştirebilirsiniz. Etkinliği Düzenleyen Firma MCT ve Fiyatlar aşağıda :


Konferansın 2 ana teması olan Deneyimsel Pazarlama ve Kulaktan Kulağa Pazarlama . Biz gelecek ile ilgili öngörülerimiz doğrultusunda bu iki konuyu 2005 ten beri araştırmakta ve eğitim için örnekler bulmaya çalışmaktayız. Bu pazarlama zirvesinde de görüldü ki pazarlamanın geleceğinin hangi alanlarda olduğu konusundaki tespitlerimiz ve çalışmalarımız % 100 isabetli. Bu iki pazarlama yöntemini 500 farklı uygulama örneği ile destekli olarak isteyenlere anlatmaktayım .Eğer pazarlama alanında bir kariyer planlıyorsanız ,sizler için yapabileceğim yardım bu olacak.

Not: Yarın Doğuş Üniversitesinde 'Hangi Departmanı Seçeceğiz' İsimli bir seminerimiz olacak 14: 00 da .Bu seminer sonunda eminim arkadaşlar neden pazarlama-satış alanında bir kariyer hedeflemeleri gerektiği hakkında pek çok şey öğrenecekler.Hepinizi Beklerim . Bu Doğuş Üniv deki son seminerimiz

Hiç yorum yok: